Hoppa till innehåll

Referenser

Vi är jättenöjda med resultatet

Vi har använt Bergströms Måleri för målning såväl invändigt som utvändigt på vårt hus i Falun. Resultatet är vi jättenöjda med. Bergströms Måleri är mycket professionella, kompetenta och tillmötesgående. 

De har hållit tidsplanen, den uttalade prisbilden/budgeten och dessutom, vilket var uppskattat, hjälpt till med förslag och åtgärder och hållit ihop kontakter med andra nödvändiga underentreprenörer inom främst el och snickeri.  

Vi kan därför lämna Bergströms Måleri de bästa rekommendationerna på deras arbete och kommer att använda dem igen om det blir aktuellt i framtiden.

Agneta & Håkan Åman / Falun

Vi kan inte vara nöjdare

Bergströms Måleri har målat om vårt hus utvändigt, inklusive takkupor, med ett fantastisk resultat, vi kan inte vara nöjdare! Deras kunskap, skicklighet och öga för detaljer är av högsta kvalitet. 

Vi är väldigt tacksamma för hur lätt det har varit att kommunicera och diskutera saker under hela processen. Bergströms Måleri har skött kontakter och kommunikation med andra aktörer, som t.ex. snickare, vilket underlättat mycket för vår del. 

Vi kan varmt rekommendera andra att använda Bergströms Måleri och vi kommer definitivt användas oss av dem igen om det skulle bli aktuellt framöver.

Henrik & Nadia Moberg / Falun

Mycket bra tidsplan

I vårt kedjehus i Falun hade vi två alternativ, att helt byta fönster eller låta någon duktig målare göra en grundlig uppfräschning/renovering.

Vi visste sedan många år, att Bergströms Måleri utför sina jobb med god kvalité, så det är ingen överraskning att vi är nöjda med slutprodukten.

Det vi främst vill framhålla är något som är viktigt, tycker vi, när man jobbar i vårt hem; att det hela tiden var en bra kommunikation från Bergströms, avseende tidsplan för hela jobbet och när de skulle dyka upp nästa gång.

Det funkade till 100% under hela fönsterrenoveringen, vilket vi uppskattade väldigt mycket, samtidigt som det bekräftar vilka professionella hantverkare som ”ligger bakom” Bergströms Måleri AB.

Lena & Hans Bull, Falun