Hoppa till innehåll

Nu lanserar vi en ny hemsida

Bergströms Måleri i Falun AB har valt att satsa på en ny hemsida, för att det ska bli lättare för besökarna och tydligare för dem vilka som står bakom företaget, vad bolaget står för och vad det man egentligen får om man anlitar måleriet.

– I och med den nya sajten tar vi ett viktigt steg för att det ska vara tydligt även i våra digitala kanaler att professionalitet, hållbarhet och humana priser är vad man får om man anlitar oss, säger bolagets VD Hans Bergström. 

Det var ett tag sedan som den förra hemsidan lanserades. De digitala trenderna går fort, och nu var tiden inne för en ny sajt som är mer anpassad utifrån nya förutsättningar.

– Vi är glada för att vi tog det här steget. Och nu tror vi att det kommer att bli ännu tydligare för våra befintliga under, och förhoppningsvis kommande kunder, att vi är en aktör att räkna med både när det gäller stora och små uppdrag, säger Hans Bergström och fortsätter;

– Vi är så mycket mer än ”bara” ett företag som utför måleriuppdrag. Vi utför allt ifrån målningsarbeten till fönsterrenovering och tapetsering. Och i och med vårt breda kontaktnät med olika professionella samarbetspartners, så tar vi också ansvaret för bygg- och totalentreprenader. 

Det är en spännande tid för måleriet, med en mängd uppdrag. Och trots utmaningar för många verksamheter som en konsekvens av pandemin och kriget i Ukraina, så är måleriet i Falun flitigt anlitat.

– Ja vi är definitivt lyckligt lottade. Vi tror att det dels beror på att vi är ett anrikt företag med ett gott anseende och där vi vet att nära samarbeten mellan kunderna och oss som företag är oerhört viktigt. 

– Man vet att vi är ett företag med gott renommé och där våra hantverkare snabbt kan vara på plats och utföra det som vi har kommit överens om. Relationer, omtanke och professionalitet gör att det går bra för oss, trots tuffa tider. Vi är oerhört tacksamma för det, avslutar Hans Bergström.